Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Bas van Grieken
Praktijkmanager & paraveterinair

Bas van Grieken

Praktijkmanager & paraveterinair
Bas van Grieken

Expertise

  • Katten en management

Ik ben Bas van Grieken; ik ben sinds 2009 paraveterinair, sinds 2019 de assistent praktijkmanager en inmiddels ben ik praktijkmanager van de dierenklinieken aan de Hoofdvaart en IJweg van AniCura Hoofddorp en vanaf februari 2024 van AniCura Nieuw-Vennep. 

Over mijn werk

Van jongs af aan heb ik al interesse in dieren. Het is dan ook niet heel gek dat ik bij een dierenkliniek ben gaan werken. Het leukste aan het werk? De afwisseling en het contact met de dieren en hun eigenaren.

Managen

Na jaren als paraveterinair in de kliniek te hebben gewerkt heb ik een HBO opleiding commerciële economie gevolgd zodat ik mij ook met het management van de kliniek bezig kon houden. Binnen de kliniek houd ik mij graag bezig met de persoonlijke ontwikkeling van alle collega’s, maar ben ik ook nog wekelijks gewoon op de vloer aanwezig als paraveterinair. Naast het praktijkmanagement vind ik het leuk om AniCura te helpen met verschillende projecten.

Vrije tijd

Ik woon in Rijsenhout samen met mijn 2 katten, vrouw en 2 kinderen. In mijn vrije tijd ben ik veel in de natuur te vinden met mijn fotocamera, ook houden we erg van reizen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd