Hoofddorp

AniCura Hoofddorp - IJweg

Bij AniCura Hoofddorp IJweg bieden wij zorg voor (kleine) gezelschapsdieren. Onze dierenartsen en paraveterinairen maken gebruik van de beste apparatuur om de juiste diagnose te stellen.

AniCura Ijweg
Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze diensten

Kwaliteit

AniCura Hoofddorp staat voor kwaliteit. Zo houden we onder andere rekening met de aankoop en het onderhoud van de beste apparatuur, het medicijngebruik bij uw huisdier, en onderlinge kennisdeling.

Dierenarts in Hoofddorp - IJweg

Ons gevarieerd en ervaren team van dierenartsen en paraveterinairen vindt het belangrijk dat u en uw dier zich op uw gemak voelen. Zo kan ons team uw dier beter leren kennen en tot de juiste diagnose komen. U kunt in onze dierenkliniek altijd terecht voor algemene zorg.

Ons team staat voor transparantie. Wij willen alles zo eerlijk, duidelijk en uitgebreid mogelijk met u delen. Alleen zo kunnen wij uw dier de beste zorg bieden.

Lees meer: over ons

Behandelingen AniCura Hoofddorp-IJweg

U kunt met uw dier altijd bij ons terecht voor algemene zorg, zoals vaccinaties voor uw hond of kat. Wij behandelen ook konijnen, knaagdieren en kleinere huisdieren. 

Wij bieden in onze dierenkliniek onder andere röntgen-, echo- en gebitsbehandelingen aan. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is voornamelijk gespecialiseerd in gebitsbehandelingen en wij lossen een gebitsprobleem graag op! Lees meer: Behandelingen

Verder bieden wij ook verschillende begeleidingstrajecten. Denk bijvoorbeeld aan gebitsbegeleiding, nier- en schidklierbegeleiding en afvalbegeleiding. 

Dierenarts in Hoofddorp werkt samen met DiagNose

Sinds 2016 werkt AniCura Hoofddorp - IJweg samen met DiagNose Speurhonden Nederland. DiagNose zet speurhonden in op bijvoorbeeld Schiphol. De ruim 30 speurhonden staan bij onze dierenartsen in behandelingen, omdat onze kliniek aan de IJweg dichtbij Schiphol ligt en gemakkelijk te bereiken is. 

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd