Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Hoofddorp

AniCura Hoofddorp - IJweg

Bij AniCura Hoofddorp IJweg bieden wij zorg voor huisdieren. Onze dierenartsen en paraveterinairen maken gebruik van de beste apparatuur om de juiste diagnose te stellen.

AniCura Ijweg
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Kwaliteit

AniCura Hoofddorp staat voor kwaliteit. Zo houden we onder andere rekening met de aankoop en het onderhoud van de beste apparatuur, het medicijngebruik bij uw huisdier, en onderlinge kennisdeling.

Dierenarts in Hoofddorp - IJweg

Ons gevarieerd en ervaren team van dierenartsen en paraveterinairen vindt het belangrijk dat u en uw dier zich op uw gemak voelen. Zo kan ons team uw dier beter leren kennen en tot de juiste diagnose komen. U kunt in onze dierenkliniek altijd terecht voor algemene zorg.

Ons team staat voor transparantie. Wij willen alles zo eerlijk, duidelijk en uitgebreid mogelijk met u delen. Alleen zo kunnen wij uw dier de beste zorg bieden.

Lees meer: over ons

Behandelingen AniCura Hoofddorp-IJweg

U kunt met uw dier altijd bij ons terecht voor algemene zorg, zoals vaccinaties voor uw hond of kat. Wij behandelen ook konijnen, knaagdieren en kleinere huisdieren. 

Wij bieden in onze dierenkliniek onder andere röntgen-, echo- en gebitsbehandelingen aan. Ons team van dierenartsen en paraveterinairen is voornamelijk gespecialiseerd in gebitsbehandelingen en wij lossen een gebitsprobleem graag op! Lees meer: Behandelingen

Verder bieden wij ook verschillende begeleidingstrajecten. Denk bijvoorbeeld aan gebitsbegeleiding, nier- en schidklierbegeleiding en afvalbegeleiding. 

Dierenarts in Hoofddorp werkt samen met DiagNose

Sinds 2016 werkt AniCura Hoofddorp - IJweg samen met DiagNose Speurhonden Nederland. DiagNose zet speurhonden in op bijvoorbeeld Schiphol. De ruim 30 speurhonden staan bij onze dierenartsen in behandelingen, omdat onze kliniek aan de IJweg dichtbij Schiphol ligt en gemakkelijk te bereiken is. 

Ook aan de Hoofdweg

De andere locatie van AniCura Hoofddorp bevindt zich aan de Hoofdweg.

Behandelingen

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd