Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Natasja Hekman
Dierenartsassistent

Natasja Hekman

Dierenartsassistente
Dierenartsassistent
Natasja Hekman
Dierenartsassistente

Expertise

  • Gedragstherapie voor katten

Ik ben Natasja Hekman, paraveterinair bij AniCura Beverwijk en tevens gedragstherapeut voor katten. In 2012 ben ik afgestudeerd en gelijk begonnen met werken in deze kliniek.

Vervolgens heb ik mij doorontwikkeld als gedragstherapeut voor katten en sinds kort heb ik daar ook mijn diploma voor! Ik doe veel nascholing omtrent het kattengedrag. Mijn laatste nascholing was katvriendelijk hanteren.

Eerst ander werk gedaan

Vier jaar lang ben ik als DTP-er/grafisch vormgever aan het werk geweest. In dit beroep voelde ik mij niet op mijn plaats. Naast het werk werkte ik als vrijwilliger bij het Kerbert Dierenasiel, daar ging het kriebelen om met dieren te gaan werken. Voornamelijk omdat ik  mij door dit werk nuttig voelde.  

Naast mijn rol als kattentgedragstherapeut begeleid ik ook stagiaires, beheer ik de social media en zorg ik voor het meeste drukwerk.

Vier katten

Thuis woon ik samen met mijn man en vier katten. Lisa, Luna, Timmy en Cosmo heten ze. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd