Wij zijn aan het verhuizen!

Vanaf 23 september zijn we aan het verhuizen. We zijn telefonisch bereikbaar. U kunt terecht bij AniCura in Santpoort, Velserbroek of Bloemendaal. Binnenkort gaan we open op ons nieuwe adres. Lees het nieuwsartikel over onze verhuizing

Debbie van Breukelen
Dierfysiotherapeut

Debbie van Breukelen

Dierfysiotherapeut
Dierfysiotherapeut

Debbie van Breukelen

Dierfysiotherapeut

Het werken met dieren 

Sinds november 2015 werk ik met heel veel plezier als dierenfysiotherapeut bij Anicura Kennemerland. Van kinds af aan ben ik gek van dieren en daarom besloot ik hier iets mee te doen. Ik vind het heerlijk om de hele dag met dieren te werken. Het mooie aan mijn werk vind ik om dieren een stem te geven en hen de hoogst haalbare kwaliteit van leven te kunnen bieden.  

Van fysiotherapeut naar dierenfysiotherapeut

Ik heb eerst vier jaar humane fysiotherapie gestudeerd en één jaar hierin gewerkt. Daarna begon ik aan de tweejarige deeltijdopleiding tot dierenfysiotherapeut. Deze opleiding heb ik in 2013 afgerond waarna ik mijn bedrijf ‘Van Breukelen Dierfysiotherapie’ heb opgezet. Als dierenfysiotherapeut behandel ik naast honden ook paarden. Tijdens een behandeling kan ik verschillende behandelmogelijkheden inzetten. Denk hierbij aan massagetechnieken, oefentherapie en lasertherapie.    

Nascholing

Ik ben praktiserend lid bij de beroepsvereniging. Dit betekent dat ik regelmatig nascholingen volg om up-to-date te blijven.  

Huiskat Puk 

Ik woon samen met mijn man, ons zoontje en onze kat in Velserbroek. Onze kat heet Puk en het is een echte huiskat. Waar wij gaan, gaat hij. Verder houd ik van dansen, yoga en paardrijden. Ook ga ik graag op reis of geniet ik van de natuur. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd