Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lisanne van der Hoek
Dierenarts

Lisanne van der Hoek

Dierenarts
Lisanne van der Hoek

Expertise

  • Interne geneeskunde & Fear free professional

Ik ben Lisanne van der Hoek en werk sinds medio 2017 bij AniCura Hoofddorp. Van jongs af aan ben ik al in de weer met dieren en riep als klein kind al dat ik dierenarts zou worden. Van dit idee ben ik nooit afgestapt. Gelukkig maar.

Veel cursussen

Ik doe veel cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen als dierenarts. Zo heb ik een extra cursus gevolgd als Fear Free Practitioner. Hierdoor houd ik me bezig met de dieren die angstig zijn in de praktijk. Je kunt me tegenkomen in de spreekkamers, maar daarnaast ben ik vaak te vinden in de operatiekamer en voer ik endoscopische onderzoeken uit.

Elke patiënt is een puzzel

Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke patiënt een puzzel is. De dieren kunnen je zelf niet vertellen waar ze last van hebben of waar het pijn doet. Je moet echt op zoek gaan en goed in gesprek gaan met de eigenaren want die kennen hun beestje toch het beste. Ik vind het leuk dat ik een grote verscheidenheid aan patiënten en eigenaren zie langskomen gedurende de dag en dat ik deze allemaal op een andere manier de beste zorg en advies kan geven!

Rode Poes en Witte Poes

Thuis heb ik twee huisdieren. Dit zijn Rode Poes en Witte Poes. Je raad het vast al, de ene is rood en de andere is wit. Naast dat ik al de hele dag met dieren werk doe ik dit in mijn vrije tijd ook graag. Ik ben graag lekker buiten bezig en met de paarden op de stap.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd