Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Fulya Dogan
Dierenarts

Fulya Dogan

Dierenarts
Fulya Dogan

Ik ben Fulya Dogan, dierenarts bij AniCura Hoofddorp.

Opleiding en achtergrond

Mijn reis naar dit vak is iets anders gegaan dan normaal. Ik ben namelijk afgestudeerd in Turkije, Bursa Uludag University om precies te zijn. In juni 2022 ontving ik mijn diploma en ben ik gelijk (terug) verhuisd naar Nederland, waar ik geboren en getogen ben. In september van ditzelfde jaar kon ik gelukkig bij AniCura Hoofddorp beginnen als Veterinair Ondersteuner tot mijn diploma goedgekeurd werd in Nederland. Uiteindelijk kon ik begin 2023 al beginnen als dierenarts en mocht ik blijven werken met dit top team!

Mijn werk

Dit werk is bijzonder. Je dag begint met een vaccinatieconsult, een kennismakingsconsult en kan zomaar eindigen met een operatie. Dit maakt dat het elke dag anders is en dat is precies wat ik zocht. Het contact met eigenaren vind ik ontzettend belangrijk en ook een heel leuk onderdeel van mijn beroep. Zij beschikken over belangrijke informatie, zonder die informatie zou het vaak lastig zijn om het dier zo goed mogelijk te kunnen helpen. Het is dus echt een samenwerking.

Als beginnend dierenarts ben ik volop nascholingen aan het volgen. Zo heb ik recent een nascholing chirurgie gevolgd. Ik kan dan ook niet wachten om mij hierin te kunnen ontwikkelen!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd