Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Britt Laagwater
Veterinair ondersteuner

Britt Laagwater

Veterinair ondersteuner
Britt Laagwater

Ik ben Britt Laagwater en ik werk als veterinair ondersteuner bij AniCura Hoofddorp. 

Opleiding

Ik werk als veterinair ondersteuner om mij goed voor te bereiden op de studie diergeneeskunde, mijn droom is om dierenarts te worden. De stages van afgelopen zomer en het werken bij AniCura hebben mijn wens om dierenarts te worden nog meer versterkt. Ik ben nu aan het leren voor de toelatingstoets en hoop dat ik word toegelaten!

Achtergrond

We hebben op dit moment thuis een schildpad (Willy) en twee katten (George en Blancah). We hebben Blancah gered uit Spanje en George komt bij DOA vandaan. 
 
Vanaf mijn geboorte was ik altijd graag omringd met de dieren van mijn ouders en familie zoals honden, katten, kippen, konijnen en vooral met paarden.

Dagelijks op stal

Op mijn 9e kreeg ik mijn eerste pony en sindsdien ben ik vrijwel dagelijks te vinden in de stallen. Dit groeide uit naar wedstrijden rijden en op dit moment heb ik een 3 jarige merrie (Parmante) die ik aan het opleiden ben voor de dressuursport.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd