Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Mirjam Wesseling
Dierfysiotherapeut

Mirjam Wesseling

Dierfysiotherapeut
Mirjam Wesseling

Mijn naam is Mirjam Wesseling en sinds 2008 werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Hopmans.

Ik ben gestart met een werk-leertraject, waarbij ik werkte en daarnaast werd opgeleid tot paraveterinair in Barneveld. Eenmaal het paraveterinaire diploma op zak was ik nog niet uitgestudeerd en begon met de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hanze in Groningen. Vervolgens weer terug naar Barneveld om te specialiseren in de fysiotherapie voor dieren. Wat een mazzel om nu 3 beroepen te kunnen uitoefenen waarin je nooit bent uitgeleerd! 

U kunt me in de praktijk in Roden achter de schermen tegenkomen om daar de zorg aan de opname- en operatiepatiënten te verlenen. In Hoogkerk zie ik allerhande patiënten tijdens het dierfysiotherapie-spreekuur en begeleid ze na hun operatie of bij andere lichamelijke ongemakken.

Als ik thuis ben, in het nog hogere Noorden, besteed ik mijn vrije tijd graag aan mijn gezin, familie en vrienden en inmiddels een hele club dieren. Een Border Collie en een Teckel, een papegaai, 3 paarden en daarnaast een paar honderd schapen zorgen ervoor dat wij ons nooit hoeven te vervelen. Binnenshuis maken een lekker etentje of baksel in het gezelschap van gezellige mensen de feestvreugde compleet.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd