Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Geertje de Bruin
Paraveterinair

Geertje de Bruin

Paraveterinair
Geertje de Bruin

Mijn naam is Geertje de Bruin en ik werk als paraveterinair bij AniCura DC Hopmans.

Achtergrond en opleiding

Ik heb de opleiding gevolgd tot paraveterinair. Ik vind het een erg dankbaar beroep.

Mijn werk

Mijn interesse gaat uit naar het apotheekbeheer, balie werkzaamheden en alles rondom de OK. Met name de anesthesie. Daarnaast vind ik de omgang met zowel dieren als mensen erg leuk. Ik probeer altijd met de eigenaar mee te denken en zo het beste voor het dier te zorgen. 

Vrije tijd

Ik heb drie paarden, paardrijden is mijn grootste hobby. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden op het paard. Echter horen daar nog een hoop andere klusjes bij, zoals uitmesten.

Thuis heb ik ook nog vijf katten. Melle, de jongste kat, is een roodharige cyperse gecastreerde kater. Melle vindt ratten erg leuk. Hij is bijvoorbeeld al een keer in zijn neus gebeten door een rat waardoor hij een hele dikke geïnfecteerde clownsneus heeft gekregen. Gelukkig is dat al weer helemaal beter geworden, maar achter ratten en muizen aanjagen vindt hij toch het leukst! 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd