Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Lourens & van der Wal

De dierenartsen en paraveterinairen van AniCura Lourens & van der Wal staan met persoonlijke en deskundige zorg klaar voor u en uw huisdier.

Liefdevolle zorg voor uw dier

Heeft uw dier klachten en wilt u weten welke zorg uw dier nodig heeft? Onze deskundige dierenartsen helpen we u snel met een goede diagnose en behandeling op maat.

Ook helpen we u graag met advies en zorg om uw dier een zo lang en gezond mogelijk leven te geven. 

Heeft u sinds kort een pup of kitten? Ook voor zorg en advies voor deze jonge dieren zit u bij ons goed.

Hoofdlocatie AniCura Apeldoorn

Om uw dier te helpen met de allerbeste zorg werken we nauw samen met het deskundige team van AniCura Apeldoorn. Op deze locatie aan de Laan van Spitsbergen 150 is bijvoorbeeld veel expertise in interne geneeskunde, dermatologie en tandheelkunde.

Het kan zijn dat we uw dier voor grotere behandelingen of onderzoek daarom verder helpen op deze andere locatie, natuurlijk altijd in overleg met u.

Persoonlijke zorg en begeleiding

Een behandeling of opname is vaak spannend, niet alleen voor uw dier. We begrijpen heel goed dat u zich zorgen maakt om uw lieve dier. We doen ons best om uw zorgen te verminderen, denk bijvoorbeeld aan:

  • we geven een duidelijke uitleg voor, tijdens en na een behandeling
  • na de behandeling bellen we u om te vertellen hoe het met uw dier gaat
  • wachttijd proberen we zo kort mogelijk te houden

Kwaliteit en ontwikkeling

Kwaliteit van de zorg voor uw huisdier staat bij AniCura Lourens & van der Wal voorop. Denk bijvoorbeeld aan verplichte nascholing, goed onderhouden apparatuur en strikte hygiëne richtlijnen. Ook volgen we altijd de laatste ontwikkelingen in de diergeneeskunde, zodat we uw dier kunnen helpen met de best mogelijke zorg.

Samen voor de beste zorg voor uw dier

Als onderdeel van AniCura werken wij samen met meer dan 70 klinieken in Nederland. Als nodig overleggen we met collega’s of verwijzen we uw dier door naar een dierenarts met meer expertise of een specialist. Zo weet u zeker dat uw dier de best mogelijke zorg krijgt.

We werken bijvoorbeeld samen met:

We maken graag kennis met u!

Kent u ons nog niet? U bent van harte welkom! Loop eens binnen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Of neem gerust contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd