Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Miranda Hoekerd van der Kooy
Paraveterinair

Miranda Hoekerd van der Kooy

Senior Paraveterinair
Paraveterinair
Miranda Hoekerd van der Kooy
Senior Paraveterinair

Werkzaam in ons team sinds:
2015

Speciale interesses:  
Juist de diversiteit van dit vak spreekt mij erg aan. Het allerleukste vind ik het klantcontact (balie) en laboratorium werkzaamheden. Tevens heb ik mij verdiept in het gedrag van katten.

Meer over Miranda

Waarom ben je paraveterinair geworden? 
Zoals veel kleine meisjes wilde ik altijd al dierenarts worden. Dat is wat naar de achtergrond verdwenen totdat het in 2004 toch begon te kriebelen. Dierenarts was toen geen optie meer dus ben ik begonnen aan de opleiding tot paraveterinair. Na een aantal jaren dit naast ander werkt parttime te hebben uitgeoefend heb ik uiteindelijk de keus gemaakt fulltime paraveterinair te worden.

Wat wil je bereiken met elke patiënt die onder jouw zorg valt?
Bij elk huisdier hoort een eigenaar die zijn/haar dier het allerspeciaalst vindt. Ik streef ernaar de eigenaar het gevoel te geven dat wij dat begrijpen en we er alles aan doen om hun dier met alle liefde en kennis te behandelen die mogelijk is.

Vrije tijd

Wie zijn jouw gezinsleden?
Ik woon samen met mijn man Gerco en twee katten: Semmy en Baileys.

Wat betekenen zij voor jou?
Mijn katten zorgen voor extra sfeer in huis, er is altijd wel wat te beleven met ze. Van nachtelijke muizenjachten tot Netflix-chill pyjama dagen op de bank, ze zijn overal voor in.

Heb je een levensmotto?
Don’t worry, be happy

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd