Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Kristel de Munnik
Dierenarts

Kristel de Munnik

Dierenarts, Praktijkmanager
Dierenarts
Kristel de Munnik
Dierenarts, Praktijkmanager

Werkzaam in ons team sinds:
2012

Speciale interesses:  
Kattengeneeskunde, tandheelkunde, interne geneeskunde en het verzorgen van informatieavonden.

Meer over Kristel

Waarom ben je dierenarts geworden? 
Zoals zovelen riep ik als klein meisje al dat ik dierenarts wilde worden omdat ik zo gek op dieren ben. Toen ik acht jaar was heb ik eens meegekeken bij een dierenarts om te zien wat het vak nu werkelijk inhoudt. Dat beviel zo goed dat ik vanaf dat moment één avondspreekuur in de week bleef meekijken en vanaf mijn 14e als assistente heb gewerkt in mijn vrije uren tot ik afstudeerde in 2011.

Wat is je doel met elke patiënt?
Mijn doel met elke patiënt is het gezond maken of houden en samen met de eigenaar tot een optimaal behandelplan te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de kwaliteit van leven te bewaren bij onze seniorenpatiënten. Door de jaren heen bouw je een bijzondere band op met mens en dier en een waardig einde verzorgen is een waardevol onderdeel van mijn werk.

Vrije tijd

Wie zijn jouw gezinsleden?
Ik woon samen met Marcel, onze dochters Julie (2017) en Noortje (2020), onze Europese korthaar Bella, onze ragdoll Coco en een eigenwijze Border Terriër genaamd James.

Wat betekenen James en Bella en Coco voor jou?
Ze zijn volwaardig lid van ons gezin, ze maken een onmisbaar deel uit van ons dagelijks leven. Ik kan me geen leven voorstellen zonder onze harige viervoeters. Hoewel het zijn van personeel van de kat soms best intensief is.

Heb je een levensmotto?

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd