Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Celine Dommers
Paraveterinair

Celine Dommers

Paraveterinair
Paraveterinair
Celine Dommers
Paraveterinair

Met dieren en mensen

Ik heb altijd al willen werken met mensen en dieren. Daarom was de keuze voor dit beroep ook voor mij makkelijk gemaakt. Elke dag op mijn werk is anders, deze afwisseling vind ik erg leuk. En ik heb het geluk te werken met een heel fijn team! 
De komende tijd wil ik mij verder ontwikkelen in gedrag en het gebit. Ook wil ik graag meer leren over de zorg voor vogels en reptielen.

Beestenboel

Ik heb een Labrador kruising Drentse Patrijs genaamd Nana. Ook heb ik 3 Serama krielkipjes die ik heb overgenomen van de kinderboerderij: haan Karel en zijn vrouwen Koosje en Kaatje. Verder heb ik vier senioren grasparkieten genaamd Voogie, Hello, Sweetie en Lucky.Naast mijn eigen huisdieren heb ik ook zieke/ zwakke egels verzorgd en weer vrijgelaten in de natuur.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op pad. Ook vind ik het leuk om met mijn hond te wandelen of het bos in te gaan met mijn bijrijdpaard. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd