Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tarieven bij AniCura

Wilt u weten wat een bepaalde behandeling bij uw dier kost bij onze dierenkliniek in De Waterpoort? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier. Hieronder leest u meer over onze tarieven.

AniCura staat voor kwaliteit.

Niet de goedkoopste - wel de beste

Wij weten dat we niet altijd de goedkoopste zijn. Wel staan we voor kwaliteit. Wij borgen onze kwaliteit via het: AniCura Kwaliteitssysteem

Tarieven AniCura

Heeft uw dier een behandeling nodig? We nemen u dan altijd mee in de te nemen stappen en bijbehorende kosten. U maakt hierin zelf de keuzes. Weet u al welke behandeling uw dier nodig heeft? Neem gerust even contact met ons op voor een kosteninschatting, zodat u weet waar u aan toe bent.

Zo zijn de kosten bij onze kliniek bepaald

De kosten van een bezoek aan de dierenarts kunnen per kliniek en situatie verschillen. De kosten hangen bijvoorbeeld af van de ervaring en kennis van het team, aanwezigheid van bepaalde apparatuur, of het om spoedzorg gaat, het tijdstip en de dag van een afspraak en de bereikbaarheid van het team. 

Bij ons zijn de kosten onder andere bepaald door:

  • Ervaren team met veel kennis - ook de diergeneeskunde is volop in ontwikkeling. Met verplichte nascholing zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van de laatste technieken en mogelijkheden, om zo uw dier te helpen met de best mogelijke zorg.
  • Uitstekende apparatuur en nazorg - met de modernste technieken voor bijvoorbeeld bloedonderzoek en operaties kunnen we uw dier snel helpen met de juiste behandeling. Tijdens de operatie houden we uw dier goed in de gaten met uitstekende anesthesie- en beademingsapparatuur. Veiligheid staat bij ons voorop.
  • We nemen de tijd - bij een consult met uw dier en betrekken u bij alle stappen, waarbij we u altijd de keuze bieden. 
    We zijn er voor u - of het nu is tijdens een consult, via de telefoon, of aan de balie: we beantwoorden al uw vragen en nemen u mee in de te nemen stappen en bijbehorende kosten. U maakt hierbij de keuzes. 
  • Uitgebreide gezondheidscontrole om waar mogelijk ziekte voor te zijn - zo besteden we bij vaccinatieconsulten ruim de tijd en aandacht aan een volledige gezondheidscheck bij uw dier. Door klachten vroeg te ontdekken is er vaak meer mogelijk. Ook kunt u hiermee duurdere behandelingen bij ziekte voorkomen.

Vraag over onze tarieven?

Heeft u een vraag over onze tarieven,? We lichten deze graag verder aan u toe. Neem contact met ons op.

Huisdierverzekering voor onverwachte zorgkosten

Door een ongeval of ziekte kan uw dier onverwacht zorg nodig hebben. De kosten hiervoor kunnen soms snel hoog oplopen, zeker als er een operatie nodig is. Net als bij mensen kunt u zich hiervoor laten verzekeren, namelijk met een huisdierverzekering. Lees ook: huisdierverzekering

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd