Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Wat vindt u in onze kliniek? Waar staan wij voor en wat maakt ons uniek? Lees hier meer over AniCura Dierenkliniek De Waterpoort.

Moderne kliniek

AniCura Dierenkliniek De Waterpoort is een moderne, goed uitgeruste kliniek. U vindt er:

  • ruime opname - en uitslaap verblijven.
  • een aparte opnameruimte voor honden en katten zodat zij geen stress ervaren.
  • een eigen laboratorium voor het uitvoeren van tests en onderzoeken.
  • een medisch kattenpension.

Orthopedie en kijkoperaties

U vindt bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort expertise in orthopedie en kijkoperaties. Met een uitgebreide operatiekamer en de nieuwste apparatuur, geven we de zorg aan uw dier die hij of zij nodig heeft.

Persoonlijke aandacht

Wat we belangrijk vinden is dat u en uw dier zich prettig voelen in de kliniek. Daarom geven we u bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort persoonlijke aandacht.

Wordt uw dier opgenomen? Dan mag u uw dier zelf naar de opnameruimte brengen. Zo ziet u waar uw dier verblijft tijdens de opname. U mag eventueel bij het inprikken zijn als uw dier onder narcose gaat. En u mag eventueel tijdens het uitslapen al bij uw dier kijken. De dierenarts bespreekt de mogelijkheden met u.

Er is overdag altijd een paraveterinair aanwezig in de opnameruimte om de dieren te verzorgen.

Rondleiding is mogelijk

Een rondleiding door de kliniek is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op.

Van honden tot slangen

Alle gezelschapsdieren zijn welkom. U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn en ook vogel, slang of kaaiman. U kunt met uw dier bij ons terecht voor alledaagse zorg en zorg waar meer kennis of ervaring voor nodig is. Zo kan uw dier door zijn of haar eigen dierenarts geholpen worden.

Naast onze behandelingen, doen de dierenartsen zelf onderzoeken en tests in de kliniek. Het voordeel hiervan is dat we snel de uitslag hebben. We kunnen dus direct een diagnose kunnen stellen en het behandelplan met u bespreken.

Het team

Bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort werkt een enthousiast team van dierenartsen en paraveterinairen. Met elkaar geven zij de beste zorg aan uw dier. Binnen het team staat iedereen voor elkaar klaar. Door de goede samenwerking is er in de kliniek een fijne sfeer. En daar merken de dieren en baasjes ook iets van.

Heeft u een afspraak bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort? Onze dierenartsen en paraveterinairen nemen uitgebreid de tijd voor uw. Heeft u vragen of hulp nodig? Wij staan voor u klaar.

24 uur per dag bereikbaar

Buiten de openingstijden kunt u de hele nacht een dierenarts bereiken voor spoedzaken. Via de telefoon geeft de dierenarts u advies of de dierenarts geeft aan dat u direct naar de kliniek moet komen.

Nascholing en cursussen

Bij AniCura Dierenkliniek De Waterpoort blijven we ons verbeteren en ontwikkelingen. Het team volgt nascholing en cursussen om bij te blijven van alle ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde.

Als onderdeel van AniCura delen we kennis met de andere AniCura klinieken. We werken veel samen om van elkaar te leren en zo de dierenzorg te verbeteren.

Niet alleen de kennis blijft up-to-date maar ook alle apparatuur. Deze worden jaarlijks getest en onderhouden.

Voorkomen is beter dan genezen

Het is belangrijk om uw dier regelmatig te laten checken door de dierenarts. Maak hiervoor een afspraak voor de gezondheidscontrole.

U kunt ook bij AniCura Dierenkliniek de Waterpoort het abonnement ‘Huisdieren Zorg Plan’ nemen. Met het Huisdieren Zorg Plan krijgt uw dier alle zorg die hij of zij nodig heeft zoals vaccinaties, gezondheidscontrole en producten tegen vlooien en wormen. Ook krijgt u korting op producten en diensten. Meer weten over het Huisdierenzorg Zorg Plan? Lees hier verder.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd