Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Joyce Smits
Paraveterinair

Joyce Smits

Paraveterinair
Paraveterinair
Joyce Smits
Paraveterinair

Grote dierenvriend

Vanaf kleins af aan ben ik al een grote dierenvriend. Sinds 2013 ben ik werkzaam als paraveterinair bij AniCura Zuidlaren. Het mooiste aan mijn beroep vind ik dat ik kan bijdragen aan het welzijn van een dier. Het geeft mij een voldaan gevoel wanneer ik een dier weer vrolijk de deur uit zie gaan. Het werk als paraveterinair is erg afwisselend, we zijn een soort duizendpoot in de praktijk. Elke dag is anders en dat maakt het uitdagend.

Tandheelkunde

Mijn interesse en expertise ligt bij tandheelkunde. In de loop der jaren heb ik op dit gebied ook verschillende nascholingen gevolgd. Daarnaast zorg ik graag voor dieren in de opname en adviseer en begeleid ik eigenaren.

Maya en Leo

Ik ben gek op honden, maar op dit moment heb ik twee katten. Maya is een lynxpoint siamees-kruising en Leo is een Europese korthaar. Ik heb ze opgevangen in huis toen ze beiden een gouden mandje zochten. Sindsdien ben ik een echt kattenmens geworden. Ze betekenen ontzettend veel voor mij.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan streetdance en fotograferen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd