Verwijzen naar AniCura de Tweede Lijn

Verwijscentrum AniCura de Tweede Lijn is er ook voor u! Het is onze missie om een verlengstuk van uw praktijk te zijn. We zorgen, samen met u, dat uw patiënten zo goed mogelijk geholpen worden. Zelf bieden we dan ook geen eerstelijns zorg aan. Alle patiënten hebben bij ons een verwijzing nodig.

Zo verwijst u uw patiënt door

Verwijzen is zeer eenvoudig; wij willen van u graag de patiëntengegevens en de relevante klinische gegevens ontvangen. Deze geeft u bij voorkeur per e-mail door. Een telefoontje (van de eigenaar) naar 0521 - 38 36 59 is vervolgens genoeg..

CT-scan, echo of röntgen

Wilt u uw patiënt enkel voor beeldvorming (CT-scan of echografie) naar ons verwijzen? Dat is zeker mogelijk. Als er alleen een CT-scan ofechografie nodig is, zal de patiënt direct weer terugverwezen worden naar u. U ontvangt enkel onze bevindingen per e-mail, waarna u zelf de bevindingen met de eigenaar kunt bespreken en een behandelplan voor uw patiënt kunt opstellen.

U kunt ook een röntgenfoto of dossier door ons laten beoordelen. Wanneer u dit wenst kunt u de betreffende beelden en/of het dossier bij voorkeur per e-mail naar ons sturen, vermeld hierin/-bij duidelijk uw hulpvraag.

Bij spoed of overleg

In het geval van spoed en voor dringende vragen zijn wij voor overleg 24/7 bereikbaar op 0521 - 38 36 59 . U kunt ons ook consulteren als u niet direct een patiënt verwijst, maar bijvoorbeeld wilt overleggen over veterinair technische zaken.

Het blijft uw patiënt

Na een onderzoek en/of behandeling dragen we de patiënt weer aan u over. Wij adviseren de patiënt ook eventuele herhaalmedicatie bij u op te halen. In de overdracht vindt u de resultaten van de onderzoeken en het verloop van de behandeling. Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd