Welkom op onze vernieuwde website!

Een nieuw jasje, maar nog steeds met uw vertrouwde dierenarts.

AniCura de Tweede Lijn Wilhelminaoord logo

Contact us

0521 - 38 36 59

detweedelijn@anicura.nl

Koningin Wilhelminalaan 29, 8384 GG, Wilhelminaoord

dierenarts Jenny Buijtels
Dierenarts-specialist

Jenny Buijtels

Jenny is Europees dierenarts-specialist interne geneeskunde (Diplomate ECVIM-CA).

Contactgegevens

Dierenarts-specialist

Jenny Buijtels

Jenny is Europees dierenarts-specialist interne geneeskunde (Diplomate ECVIM-CA).

Expertise

  • Interne geneeskunde

Opleiding

  • Dipl. ECVIM-CA

  • Hormoonstoornissen bij honden

Specialist interne geneeskunde 

Ik ben als dierenarts opgeleid in Gent, waarna ik een 4-jarige specialistenopleiding heb gevolgd aan de Universiteit van Utrecht. Dit heb ik succesvol afgerond door in één keer de slagen voor haar Europese examens. Sinds 2006 ben ik Europees erkend internist van gezelschapsdieren (Dipl. ECVIM-CA). In 2011 ben ik gepromoveerd op hormoonstoornissen bij honden. 

 

Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest als internist en opleider van dierenartsen en specialisten aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht. Sinds 2017 werk ik met veel plezier als internist en opleider bij AniCura de Tweede Lijn. Lees ook: Interne geneeskunde bij AniCura de Tweede Lijn

Daarnaast ben ik vaste deskundige in het Tv-programma Tijd voor Max en mede-eigenaar van een veterinair nascholingsbedrijf.

Met hart en ziel  

Mijn werk is iets wat ik erg graag doe, met mijn hart en ziel. Ik zie het meer als mijn hobby dan als mijn werk. In de interne geneeskunde is het soms een flinke puzzel om tot de juiste diagnose te komen. Dit kan lastig zijn, maar maakt het vak voor mij juist leuk. Ik word iedere dag blij van mijn werk! 

Sporten 

Zelf heb ik thuis een Hollandse Smoushond (Charlie) en een Europese korthaar (Spike) rondlopen. Naast mijn werk, hou ik van lekker koken en sportief bezig te zijn: hardlopen, wielrennen, af en toe  een bootcamp of golfen op de golfbaan. Zo zorg ik ervoor dat ik fit blijf!  

Kennismaken met Jenny?

Bekijk hieronder de video!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd