dierenarts Jeanine Deterd Oude Weme
Dierenarts

Jeanine Deterd Oude Weme

Zeer ervaren chirurg en expert in onder andere knieoperaties, artroscopie, fracturen, artrose-behandelingen en revalidatie.

Contactgegevens

Dierenarts
Jeanine Deterd Oude Weme
Zeer ervaren chirurg en expert in onder andere knieoperaties, artroscopie, fracturen, artrose-behandelingen en revalidatie.

Expertise  

  • Orthopedische chirurgie
  • Neurochirurgie
  • Minimaal invasieve chirurgie 

Opleiding  

  • Diergeneeskunde
  • Medische biologie
  • AniCura Surgery Centre of Excellence 

Met veel plezier werk ik sinds 2019 bij AniCura de Tweede Lijn. Direct na mijn afstuderen ben ik begonnen bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam op de afdeling orthopedie. Ik heb daar ruim twee jaar lang ervaring opgedaan in de diagnostiek van orthopedische en traumapatiënten.  

AniCura Surgery Centre of Excellence  

Het grootste deel van mijn werk bestaat uit orthopedische chirurgie en neurochirurgie, deze beide gebieden zijn ook mijn grote passie. Mijn interesses gaan onder andere uit naar knieoperaties, artroscopie, fracturen, artrose-behandelingen en revalidatie. Ik heb hiervoor meerdere (internationale) cursussen en opleidingen gevolgd. Naast dierenarts ben ik medisch bioloog. Binnen de interne opleiding AniCura Surgery Centre of Excellence ben ik regelmatig getraind door verschillende Europees specialisten chirurgie.  

Leuk en uitdagend werk  

De combinatie van de diepgang (wetenschappelijke achtergrond, onderbouwde discussies in het team) van de operaties die we uitvoeren, samen met het toch ook brede aanbod van verschillende types operaties. Op één dag een verlamde hond kunnen redden met een herniaoperatie én een moeilijke fractuur goed kunnen repareren, zorgt ervoor dat het werk nog decennia zo leuk en uitdagend zal blijven.  

Otis, Nova, Kelly en Marieke  

Bij ons in huis woont Boxer Otis. Met mijn Tinker Nova heb ik vroeger gecrosst (springen over obstakels), nu maak ik met haar en onze pony’s Kelly en Marieke heerlijke bosritten.  

 

“Met speciale dank aan Jeanine Deterd Oude Weme, super begeleiding voor onze hond Baloe, 7 peesjes doormidden. Maar door de deskundigheid van haar en het team, voortreffelijke resultaten. - Frits via Google Reviews” 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd