Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Tarieven AniCura Breda

Wilt u weten wat een bepaalde behandeling bij uw dier kost? De kosten hangen vaak af van de situatie en uw dier.

Neem contact met ons op voor een tarief van een behandeling bij uw dier, we helpen u graag verder!

Waarom verschillen tarieven tussen dierenartsen?

Dierenartsen zijn vrij in het bepalen van hun eigen tarieven. Verschillen tussen klinieken komen vooral door het verschil in kwaliteit. Kwaliteit die niet altijd direct zichtbaar is, maar wel aanwezig. Het is daarom lastig om prijzen van behandelingen bij verschillende praktijken te vergelijken.

Om u te helpen, leest u hier meer over de investeringen die wij doen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit aan zorg voor uw dier. We gaan hierin verder dan een gewone dierenarts.

Up-to-date kennis: verwijzing bijna nooit nodig

Door regelmatige nascholing van dierenartsen en assistenten is onze kennis uitgebreid en up-to-date en is het bijna nooit nodig uw dier door te verwijzen naar een duurdere specialist.

  • Uitstekende apparatuur en nazorg

Met de modernste technieken voor bijvoorbeeld bloedonderzoek, echografie, röntgen en (orthopedische) operaties kunnen we uw dier snel helpen met de juiste behandeling.

Tijdens de operatie houden we uw dier goed in de gaten met uitstekende anesthesie- en beademingsapparatuur. Na de operatie verlenen wij goede nazorg voor u en uw dier. De veiligheid en het welzijn van uw dier staan bij ons voorop.

  • Uitgebreide gezondheidscheck

Bij vaccinatieconsulten besteden wij ruime tijd en aandacht aan een volledige gezondheidscheck bij uw dier. Door klachten vroeg te ontdekken is er vaak meer mogelijk. Ook kunt u hiermee duurdere behandelingen bij ziekte voorkomen.

Vraag over onze tarieven?

Heeft u een vraag over onze tarieven, of hoe deze zijn opgebouwd? We lichten dit graag aan u toe. Neem contact met ons op.

Huisdierverzekering voor onverwachte zorgkosten

Door een ongeval of ziekte kan uw dier onverwacht zorg nodig hebben. De kosten hiervoor kunnen soms snel hoog oplopen, zeker als er een operatie nodig is. Net als bij mensen kunt u zich hiervoor laten verzekeren, namelijk met een huisdierverzekering. Lees ook: huisdierverzekering

Bredapas 

Mensen die financieel wat minder te besteden hebben, kunnen gebruik maken van de BredaPas. Deze pas biedt minima de mogelijkheid om toch de noodzakelijke zorg te betalen die een huisdier nodig heeft. U kunt uiteraard met de BredaPas bij ons terecht. Lees meer over de korting en de voorwaarden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd