Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kim Ruskus
Paraveterinair

Kim Ruskus

Paraveterinair & Administratief assistente
Paraveterinair
Kim Ruskus
Paraveterinair & Administratief assistente

Hoi, ik ben Kim. Na een kantoorbaan heb ik in 2006 mijn diploma paraveterinair behaald. Het werken met dieren bleef mijn droombaan. Sinds 2007 ben ik werkzaam bij AniCura Breda. Na zoveel jaar ga ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk.

Interesse en specialisaties

Naast het afwisselende werk van paraveterinair, beheer ik de financiële administratie.

Verder heb ik mij in de afgelopen jaren ontwikkeld in het gedrag van honden en katten. Ik vind het ontzettend leuk om samen met een baasje te zoeken naar een oplossing voor een bepaald gedrag of gedragsprobleem. Graag sta ik u met advies bij.

Ook bij de puppy begeleiding op diverse momenten in het eerste levensjaar komt dit vaak goed van pas.

Wandelen met flatcoated retrievers

Thuis hebben we twee honden en een kat. Ik wandel, train en werk veel met mijn flatcoated retrievers. Beide zijn bij mij thuis geboren. Heel bijzonder vind ik dat. Ze gaan mee op jacht en ook neem ik met ze deel aan apporteer- en jachtwedstrijden.

Ik vind dat heel ontspannen, met mijn honden buiten in het veld aan het werk. Zeker als ik de drukte van drie dochters opvoeden even wil ontvluchten.

Als er dan nog tijd over is, puzzel ik en rijd ik graag paard.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd