Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Karin de Jong
Paraveterinair

Karin de Jong

Paraveterinair
Paraveterinair
Karin de Jong
Paraveterinair

Hallo, ik ben Karin en van oorsprong verpleegkundige. Ik ben al heel lang verbonden aan AniCura Breda. Ik begon in 1990 als assistente bij dierenarts Rops. Daarvoor was ik werkzaam als verpleegkundige in het Ignatiusziekenhuis. Daar ben ik gestopt omdat mijn hart uitging naar werken met dieren.

Operaties en vachtverzorging

Het liefst doe ik klinisch werk en ik ben een zeer ervaren operatieassistent. Daarnaast heb ik veel expertise in vachtverzorging bij katten zonder narcose. Ik houd met nascholing mijn kennis over kleine huisdieren en anesthesie up-to-date.

Katten & een boot

Thuis rollebollen er twee katten gezellig door het huis.  De poes is een jaar geleden tijdens onze vakantie heel ziek geweest met een acute nierbekkenontsteking. Ze heeft toen een paar dagen op onze praktijk gelogeerd om haar nieren te spoelen. Ze was erg op haar gemak op de praktijk en kreeg heel veel aandacht. De kater is een grote goedzak, die tot nu toe nooit ziek is geweest.

Ik ga ook vaak met onze boot gezellig genieten van de natuur in de Biesbosch.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd