Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Sanneh Tanis
Paraveterinair

Sanneh Tanis

Paraveterinair
Sanneh Tanis

Ik ben Sanneh Tanis en ik werk als paraveterinair bij AniCura Barendrecht.

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd. Daarvoor heb ik ook nog toegepaste biologie gedaan, die studie heb ik niet afgerond..Ik heb voor dit werk gekozen omdat je zoveel kanten op kan gaan en nog veel meer kan leren. 

Mijn werk

Ik begin de dag graag met een kopje koffie! Ik waardeer aan mijn werk dat geen dag hetzelfde is, ik leer er elke dag nog nieuwe dingen bij! Ik zou me graag willen verdiepen in nier- en schildklier consulten en anesthesie voor de OK. 

Vrije tijd

Ik hou van wandelen in de natuur, vooral in het buitenland, dan ga ik op zoek naar dieren en planten die ik nog niet eerder heb gezien. Daarnaast ben ik graag tussen de paarden, ik verzorg er een aantal en rij dan ook een paar keer in de week. 

Ik heb thuis een kat en hond. Sem, een kater (9 jaar) die ik met 4 weken oud van een boerderij mee genomen heb omdat hij ondervoed en onder de vlooien zat en de eigenaar niet naar hem om keek. Faith, een bordercollie (2,5 jaar) tijdens mijn stage op de honden opvang bleef ze als pup achter mij aan lopen, en toen heb ik haar maar mee genomen. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd