Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marly van Kessel
Dierenarts

Marly van Kessel

Dierenarts
Dierenarts
Marly van Kessel
Dierenarts

Baasjes helpen 

Ik ben Marly van Kessel en ik ben dierenarts bij DAC Zuidoost. Als dierenarts vind ik het fijn om de baasjes te helpen om hun dier gezond te houden. Soms geef ik verzorgingstips, bijvoorbeeld hoe je de tanden van je hond kan poetsen. Maar ook als het dier ziek is, vind ik het belangrijk om de baasjes erbij te betrekken. Het leukste aan mijn werk vind ik om al mijn kennis toe te passen in de praktijk. Daarnaast ben ik de hele dag actief bezig en is geen dag hetzelfde. 

Nol en Loulou 

Thuis heb ik ook twee huisdieren. Ik heb eigenlijk al mijn hele leven katten gehad en op dit moment heb ik er ook twee, Nol en Loulou. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om een kat met overgewicht te hebben en die te laten afvallen. In de natuur zijn de katten de hele dag bezig met jagen op hun prooi zodat ze iets te eten hebben. Mijn katten kunnen elke dag lekker slapen en hoeven maar een paar meter te lopen naar hun voerbak. Het is na een lange dag werken wel heel fijn als ze gezellig bij mij komen zitten.  

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd