Kwaliteit in onze kliniek

Een goede behandeling start met de juiste diagnose. Om erachter te komen wat uw dier heeft, hebben we moderne onderzoeksapparatuur, zoals een MRI- en CT-scan, digitale röntgen, de laatste generatie echoscanners, scopen voor kijkoperaties en een professioneel laboratorium met deskundig team om met de juiste kennis de uitslagen te interpreteren.

De beste dierenartsen en assistentes

Alles wat we doen is mensenwerk. Daarom investeren we veel in ons personeel. We zorgen ervoor dat er een fijne werkomgeving is, dat medewerkers goed nageschoold worden en dat ze zichzelf kunnen ontwikkelen. Bij nascholing kijken we niet alleen naar de inhoudelijke kennis, maar ook naar hoe die kennis naar u overgebracht kan worden. En hoe we ervoor zorgen dat u een fijne ervaring heeft in onze kliniek.

De nascholing gebeurt bij AniCura via onze specialisten. Zij leiden onze dierenartsen in opleiding op tot de specialisten die ze zelf zijn. Dit gebeurt door regelmatig speciale nascholingen te organiseren. Dit vindt in meerdere landen plaats, zodat onze dierenartsen altijd de beste lessen en nieuwste informatie tot zich krijgen.

Moderne apparatuur

Alleen de juiste apparatuur hebben klaarstaan, is niet voldoende om steeds weer de best mogelijke zorg te geven. Onderhoud is net zo belangrijk om ervoor te zorgen dat we steeds de juiste uitslagen interpreteren of aflezen. Of het nu om bloedonderzoek gaat, of een uitgebreide CT-scan.

Wij proberen om zoveel mogelijk soorten zorg voor huisdieren aan te bieden. Daarom vindt u bij ons veel verschillende apparatuur. Veel onderzoeken doen wij hier op de kliniek. Zo weten wij (en u dus ook) zo snel mogelijk de uitslag van een test.

Medische kwaliteit

Doordat we bij AniCura aangesloten zijn op een enorm (internationaal) netwerk van kennis kunnen we onszelf steeds verder verbeteren. Als klant krijgt u daar op het eerste oog niet zo veel van mee, maar denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Extra veel aandacht voor hygiëne, om bijvoorbeeld wondinfecties te voorkomen
  • We gebruiken de beste medicatie, geselecteerd door specialisten
  • We gebruiken zo min mogelijk antibiotica om resistente bacteriën tegen te gaan
  • Samenwerking tussen en met specialisten, zowel in Nederland als daarbuiten

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd