Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lisa Poldervaart
Paraveterinair

Lisa Poldervaart

Paraveterinair
Paraveterinair
Lisa Poldervaart
Paraveterinair

Ik ben Lisa Poldervaart, werkzaam bij de AniCura dierenklinieken Rijngeest. Ik ben in juli 2016 afgestudeerd aan de opleiding Dier & Management en twee jaar later aan die van Paraveterinair Dierenartsassistente.

Ik ben dierenartsassistent geworden omdat ik het leuk vind om met dieren te werken, maar ook omdat ik de medische kant heel interessant vind.

Interesse en expertise

Ik ben nog vrij nieuw in het vak maar ik vind het heel leuk om de dieren en daarbij ook de eigenaren te helpen.

Soms vinden dieren het minder leuk en dan vind ik het heel fijn als je de dieren dan toch een beetje gerust kan stellen.

Op die manier worden de eigenaren vaak ook wat kalmer.

Ook vind ik het heel leuk en interessant om bij operaties te assisteren of om zelf, onder begeleiding van een dierenarts, een gebitsbehandeling uit te voeren. 

Ik ben nog een beetje zoekende naar wat ik echt het leukste vind, dus nu pak ik alle cursussen die er zijn met beide handen aan.

Ik vind het gedrag van dieren heel interessant, maar ook cursussen over bepaalde aandoeningen.

Thuis

Ik heb zelf twee katten. Beertje is 16 jaar en Floortje is vijf jaar, een flink verschil in leeftijd. Floortje is echt een knuffelkont en kattenkop in één. Als het haar uitkomt dan knuffelt ze graag met je, maar als ze niet wilt dan laat ze dat duidelijk merken.

Beertje is echt een allemansvriend. Die kruipt het liefst de hele dag bij je op schoot om daar vervolgens ook niet meer van af te willen. Beertje is ook de enige kat die eigenlijk nooit echt iets heeft gehad, een van mijn gezondste katten eigenlijk.

Floortje heeft helaas wel wat, ze heeft epilepsie en krijgt daar ook gepaste medicatie voor. Dat gaat al 4,5 jaar heel goed, nooit meer een aanval gehad gelukkig.

Ik zit sinds mijn elfde op voetbal. Ik vind het heerlijk om te voetballen en ben ook best fanatiek.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd