Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Desiree Rissema
Paraveterinair

Desiree Rissema

Paraveterinair
Desiree Rissema

Ik ben Desiree Rissema en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest, je kan mij tegenkomen op locaties: Oegstgeest, Rijnsburg en Noordwijk.

Achtergrond en opleiding

Ik heb de opleiding gevolgd van Paraveterinair op Aeres Training Centre in Barneveld. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat ik waarde hecht aan het welzijn van dieren en graag mens en dier wil kunnen helpen. Ondanks dat mijn lievelingsdieren Panda's zijn heb ik toch voor de huisdierenzorg gekozen.

Mijn werk

Ik vind het leuk dat iedere dag een andere ervaring is. Niet iedere dag is hetzelfde en je leert altijd wat nieuws bij!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik een echte gamer. Het moment dat ik thuis ben gaat mijn computer eigenlijk zowel direct aan tot ik ga slapen. Zo heb ik ook nog eens mijn vriend leren kennen!  Wanneer het lekker weer is doe ik ook graag aan skeeleren. 

Thuis leven wij met de 2 honden (Lizzie en Cookie) en een poes (Jinx). De hondjes zitten graag bij het vrouwtje en de kat graag bij het baasje! 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd