Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Rebecca Sweelssen
paraveterinair

Rebecca Sweelssen

Paraveterinair
paraveterinair
Rebecca Sweelssen
Paraveterinair

Hallo, ik ben Rebecca Sweelsen en ik werk als paraveterinair bij AniCura Dierenkliniek Rijngeest. Ik werk op de locatie in Oegstgeest en Noordwijk. 

Opleiding en achtergrond

Vanaf kleins af al wist ik al dat ik paraveterinair wilde worden. Kleine dieren van de straat plukken en mee naar huis nemen om ze beter te maken zat al vroeg in mijn aard. Daarom heb ik heb de opleidingen dierverzorging en paraveterinair gevolgd. Daarnaast ben ik ook voedingconsulente en doe ik aan honden trimmen. 

Mijn werk

Ik vind het fijn om iets kunnen betekenen voor een patiënt en eigenaar. Om het geliefde dier een fijn bezoek te kunnen bieden en natuurlijk met goede zorg samen beter te kunnen maken. Het werk is veelzijdig, nooit saai, veel taken en zelfstandig. Geen werkdag is hetzelfde.

Over mij

Als ik een superkracht zou kunnen kiezen is het echt kunnen praten of gedachte kunnen lezen van dieren, dat zou ook handig zijn op werk. 

Ik heb een Bichon frisé (Teddy), hij is niet alleen mijn hondje maar mijn allereerste kind. Ik hou ontzettend veel van hem, onlangs heeft hij een ernstige vergiftiging opgelopen en het besef dat ik hem bijna kwijt was kwam hard aan, toen stond ik opeens voor mijn gevoel als diereneigenaar in de kliniek in plaats van paraveterinair. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd