Huisregels

Hier kunt u de belangrijkste regels lezen voordat u een afspraak maakt.

Ophalen en brengen

Ophalen en brengen kan elke werkdag tussen 09:00 en 17:00. Op zaterdag is ophalen en brengen alleen mogelijk op afspraak.

Vergeet u niet het vaccinatieboekje of dierenpaspoort mee te brengen; bij een controle moeten wij dit kunnen overleggen.

Vaccinaties

Iedere kat moet de volgende geldige vaccinaties gehad hebben: katten- en niesziekte en Bordetella BB. Wanneer uw kat niet jaarlijks gevaccineerd is, moet de katten- en niesziektevaccinatie 3 weken na de 1e vaccinatie herhaald worden.

Twijfelt u of uw kat de vereiste vaccinaties heeft, neem dan contact op met onze assistentes. Een kat die niet volledig en tijdig is gevaccineerd, kan helaas niet in het kattenhotel logeren.

Overig

Alleen gecastreerde katers zijn welkom. Daarnaast moet iedere kat ook goed ontvlooid en ontwormd zijn voordat deze in het kattenhotel komt logeren. 

Eigen voer of spullen

Het meebrengen van eigen voer is toegestaan. Hiervoor wordt geen korting gegeven. Ook eigen speeltjes, kleedjes, etc. kunnen meegenomen worden. Houdt u er dan rekening mee dat uw kat niet los kan.

Factuur en rekening

Bij reservering ontvangt u een factuur voor de gehele verblijfsperiode. De reservering is definitief als 50% van het factuurbedrag door ons is ontvangen.

De dag van brengen en ophalen zullen ook in rekening gebracht worden.

De tarieven kunt u opvragen bij onze assistentes.

Dieren die medicatie nodig hebben zijn, na overleg, ook welkom. Hiervoor gelden afwijkende tarieven, afhankelijk van medicatie en frequentie.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd