Chantal Vermeulen
Paraveterinair

Chantal Vermeulen

Paraveterinair
Paraveterinair

Chantal Vermeulen

Paraveterinair

Hoe Chantal begon bij AniCura Stroowaert

Chantal is in 2008 als paraveterinair begonnen in een grote gezelschapsdierenpraktijk in Delft. Na ruim acht jaar werd het voor haar tijd om dichter bij huis te gaan werken. Daarom is ze in 2016 bij ons in de kliniek komen werken. U vindt haar voornamelijk achter de balie of spreekt haar aan de telefoon. Ze werkt op de locaties Oud-Beijerland van Anicura Stroowaert.

Gebit en gewicht

Chantal doet veel gebitsbehandelingen bij honden en katten. Ook kunt u bij haar terecht voor uitgebreid voedingsadvies en gewichtsbegeleiding voor uw huisdier. En ze helpt dieren die problemen hebben met blaasgruis.

Chantal legt uit dat voeding en het gebit de basis vormen voor een gezond dier. Met de juiste voeding kan vaak veel bereikt worden zonder direct langdurig medicatie te hoeven inzetten. Ook volgt Chantal regelmatig verdiepingscursussen over diëten, voeding en gebitsbehandelingen om zo de eigenaar van de meest actuele informatie te kunnen voorzien. Mensen helpen bij de verzorging van hun viervoetige gezinslid is iets wat ze het liefst doet.

Berner Sennen honden

Chantal is opgegroeid met Berner sennen honden. Zelf heeft ze een Berner sennen teef die Sproet heet. Ook is Yoda, een kleine zwart- witte kater, na intensieve zorg in de kliniekpraktijk bij haar terecht gekomen. Verder is ze moeder van drie kinderen en is ze voorzitter van de lokale gymnastiekvereniging.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd