Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Philip Juch
Praktijkmanager

Philip Juch

Dierenarts, praktijkmanager
Praktijkmanager
Philip Juch
Dierenarts, praktijkmanager

In 1990 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Na eerst in verschillende praktijken te hebben gewerkt, ben ik in 1992 gestart met een kliniek in Alblasserdam. Daar werk ik nu al jaren met plezier als dierenarts.

Fijne sfeer

In al die jaren heeft de praktijk zich ontwikkeld tot een team van meerdere dierenartsen en paraveterinairen. Door de fijne samenwerking met mijn collega's en assistenten is er een prettige sfeer in onze kliniek. Ik geniet van het team waar ik mee kan werken en hoop zo de komende jaren met dit vertrouwde team actief te blijven.

AniCura

Sinds 2019 is de kliniek aangesloten bij Anicura. Voor mij een natuurlijke stap omdat de administratieve werkzaamheden steeds meer tijd ging vergen. Door meer samenwerking zijn de taken beter te verdelen en met een grotere collegiale groep neemt de ontwikkeling in vakkennis alleen maar toe. Onze kliniek profiteert hiervan en de continuiteit van onze kliniek is gewaarborgd. We kunnen daardoor veel betekenen voor u en vooral voor uw dier(en). 

Kwaliteit

Regelmatige nascholing draagt bij aan onze kwalitatieve zorg. Mijn vaardigheid ligt vooral op chirurgie en cardiologie. Het blijft een fantastisch vak en ik hoop daarom nog lang van mijn passie te kunnen genieten.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd