Gabrielė Puluikytė
Dierenarts

Gabrielė Puluikytė

Dierenarts
Dierenarts
Gabrielė Puluikytė
Dierenarts

Wie ben ik?

Ik ben Gabriele Puluikyte en ik werk nu bijna een jaar bij AniCura Schouwen-Duiveland in Zierikzee als dierenarts.

Zuid-Afrika, Costa Rica en india

Dit beroep heeft van jongs af aan mijn interesse gehad. Tijdens mijn stage in Zuid-Afrika heb ik kennis opgedaan over het behandelen van dieren in het wild. Ik heb ook geleerd over reddings-, rehabilitatie- en beschermingsprogramma's voor wilde dieren in Costa Rica. Tijdens mijn stages in India (2 keer) heb ik ook te maken gehad met dieren in nood en heb ik geleerd om onder druk en in stressvolle situaties te werken. Diergeneeskunde is een uitdagend vak, maar ook een van de belangrijkste dingen in mijn leven. Elke dag haal ik plezier en voldoening uit mijn werk. Het is soms best een uitdaging, samen met het leren van de Nederlandse taal, maar ik zou het niet anders willen.

Een van de dingen die ik het leukste vind aan mijn werk als dierenarts zijn de de situaties die me uitdagen, mijn geweldige team, mijn patiënten, de wetenschap en het oplossen van alle problemen.

Korse in Litouwen

Ik heb een hond genaamd Korse maar ze woont in mijn familie in Litouwen, ik mis haar elke dag. Ze is een senior hond die ik uit het asiel heb geadopteerd.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd