Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Igor van de Brulle
Dierenarts

Igor van de Brulle

Dierenarts
Dierenarts
Igor van de Brulle
Dierenarts

Opleiding 

Ik heb de masteropleiding diergeneeskunde gevolgd. Ook heb ik mijn doctoraat aan de Universiteit Gent afgerond. Voor het behalen van mijn doctoraat deed ik vier jaar praktijkgericht onderzoek naar mastitis (uierontsteking) bij melkvee. Mijn promotieonderzoek heet ''Een betere uiergezondheid door monitoren van herstel bij mastitis op melkveebedrijven met een automatisch melksysteem''.  

Van koeien naar honden en katten dierenarts 

Door mijn onderzoek heb ik mezelf verder kunnen ontwikkelen als dierenarts en onder begeleiding van experts kunnen streven naar hoogwaardige diergeneeskunde.  

Na enige tijd in de rundvee sector bezig te zijn geweest, heb ik een nieuwe wending aan mijn carrière gegeven. Ik heb namelijk een enorme passie voor katten en honden. Daarom besloot ik me volledig te richten op gezelschapshuisdieren. 

Van mijn passie voor dieren heb ik mijn beroep kunnen maken en hier ben ik trots op.  

Ezels, katten en een Schotse hooglander 

Ik heb zes ezels (Amber, Ambroos, Stella, Mira, Lilli en Marleen), vier katten (Vache, Pitoe, Snoetie en Saffier) en een Schotse hooglander Koe genaamd Lisa. Mijn grootouders hadden een boerderij, waardoor ik vanaf kleins af aan contact had met dieren.  

Vrije tijd 

In mijn vrije tijd houd ik mezelf graag bezig met sporten. Als de zon schijnt vind ik het ook heerlijk om op het terras te zitten en te genieten van de zon.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd