Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Danique de Feijter
Dierenartsassistent

Danique de Feijter

Dierenartsassistent
Dierenartsassistent
Danique de Feijter
Dierenartsassistent

Hart bij de dieren

Mijn hart ligt echt bij de dieren. Ik ben blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het beter maken van de zieke dieren die bij ons in de kliniek binnenkomen. Ik vind het daarbij mooi om te zien hoe dankbaar de baasjes zijn als we hun dier hebben geholpen.  

Leren en aanpassen

Voordat ik bij AniCura kwam werken, ben ik  twee jaar werkzaam geweest in een andere kliniek. Ik heb daar ervaring opgedaan als dierenartsassistent.  Toen ik bij AniCura kwam werken, merkte ik dat iedere kliniek weer anders werkt en dat je overal  moet leren en aanpassen. Om me verder te ontwikkelen ben ik gestart met de opleiding Paraveterinair. 

Kneusje en Suus

Ik heb een konijn die Kneusje heet, een naam die echt bij hem past. Hij komt namelijk uit een dierenwinkel en had last van verschillende abcessen. Toen ik hem daar zag was ik meteen verkocht. Ik heb hem mee naar huis genomen en goed verzorgd zodat hij weer beter werd.. Daarnaast heb ik nog een cavia genaamd Suus. Toen ik haar kreeg met een maand of drie, had ze ook de nodige zorg nodig. Dit heb ik op mij genomen. 

Naast het verzorgen van Kneusje en Suus, ga ik in mijn vrije tijd graag met vrienden een terrasje pakken, uit eten of naar het strand.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd