Over ons

Persoonlijke zorg van vijf deskundige dierenartsen, gespecialiseerd in paard en vee, dat vindt u bij AniCura Dierenkliniek de Woldberg. Wij staan voor u en uw dier klaar!

Dé landbouwhuisdierenarts in Steenwijk, Havelte en Vollenhove

Met veel kennis en persoonlijke aandacht helpen we uw paard of vee snel met een passende behandeling of diergeneeskundig advies. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen. Met een eigen spoeddienst zijn we voor onze klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Expertise in landbouwhuisdieren en paarden

AniCura Dierenkliniek De Woldberg heeft vijf deskundige dierenartsen in dienst die gespecialiseerd zijn in de behandeling van landbouwhuisdieren en paarden. Zij richten zich op de veehouderij, de hobbydierhouderij en de paardenhouderij. Dit ervaren team vult elkaar aan in specialismen op het gebied van de gezondheid van paard, koe, schaap en geit

Vaste dierenarts per rundveebedrijf

Een goede diergezondheid is de basis van een gezond rundveebedrijf. Wij bieden professionele ondersteuning door een vaste dierenarts die uw bedrijf goed kent. Deze kan u adviseren op het gebied van diergezondheid, voeding, jongveeopfok en huisvesting.

Opleidingspraktijk voor diergeneeskundestudenten

AniCura Dierenkliniek De Woldberg is sinds 2012 een opleidingspraktijk voor masterstudenten van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Studenten die zich willen specialiseren in landbouwhuisdieren kunnen bij ons een praktijkopleiding volgen. Hierdoor zijn wij snel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergeneeskunde en van de Diergeneeskunde Faculteit Utrecht.

Workshops en lezingen

Wij verzorgen regelmatig workshops en lezingen. Geïnteresseerd? Houd onze nieuwsbrieven in de gaten of neem direct contact met ons op.

We hopen u te zien!

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of advies. We helpen u graag verder!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd