Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Rianne Oerlemans

Rianne Oerlemans

Personeelsmanager
Rianne Oerlemans
Personeelsmanager

Ik ben Rianne Oerlemans en ik ben de personeelsmanager van AniCura Dierenkliniek Rotterdam.

Hoe ik aan deze baan ben gekomen

Ik heb drie verschillende opleidingen gedaan, waaronder Paraveterinair. Ik ben begonnen als dierenartsassistente. Tijdens dat werk kreeg ik veel interesse in managementtaken. Ik heb daarna veel verschillende functies gekregen, maar vind personeelsmanager echt de leukste. Inmiddels werk ik dan ook 20 jaar in deze sector.

Mijn taken zijn onder andere roosters maken, sollicitatiegesprekken voeren en zieke collega’s begeleiden. Ik vind het fantastisch om met dierenartsen en dierenartsassistenten te werken. Zij hebben zoveel passie voor hun vak! Ze zijn erg gemotiveerd om goede zorg te bieden. Ik probeer ze daarin zo goed mogelijk te ondersteunen.

Huisdieren

Ik heb een hond, Luuk, en een kat, Jaap. Ik vind het heerlijk om als gezin te wandelen met Luuk. Thuis krijg ik geen rust, omdat Jaap de hele dag geaaid wil worden. Ook als wij geen tijd hebben, vindt hij wel aandacht.

Naast mijn werk, geniet ik van mijn man en drie kinderen, huisdieren en vrienden. Ik ga er graag op uit en ik kan er ook van genieten om in huis te klussen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd