Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Karina Beuving
Dierenarts

Karina Beuving

Dierenarts
Dierenarts
Karina Beuving
Dierenarts

De perfecte combinatie

Ik heb altijd al interesse gehad in biologie, dieren en medische weetjes. In het beroep dierenarts vind ik de perfecte combinatie. Na wat omzwervingen in binnen- en buitenland ben ik in 2017 neergestreken in Steenwijkerland, bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg.

De afwisseling en het klantcontact vind ik erg leuk aan het vak. Ik vind het fijn om mens en dier te helpen bij het oplossen van problemen.

Rundvee en paarden

Als rundveedierenarts en erkend paardendierenarts richt ik mij dus voornamelijk op deze twee diersoorten. Aan de universiteit in Gent heb ik een internship Bovine Herd Health Management gevolgd.

Naast het beter maken van zieke dieren wil ik ook zoveel mogelijk voorkomen dat ze ziek worden. Om deze reden heb ik een opleiding gevolgd tot voedingsconsulent voor paarden.

Surya, Simson en Walter

In mijn vrije tijd ben ik druk met het rijden en verzorgen van mijn paarden. Ik heb drie Haflingers: Surya, Simson en Walter. Surya is echt mijn maatje. Samen doen we western riding en zijn we aan het oefenen met koeien drijven. Dit vindt ze enorm leuk om te doen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd