Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Inge van den Berg
Paraveterinair

Inge van den Berg

Paraveterinair
Paraveterinair
Inge van den Berg
Paraveterinair

Liefde voor dieren

Vanwege mijn liefde voor dieren ben ik 25 jaar geleden paraveterinair geworden. Na al deze jaren doe ik mijn werk nog elke dag met heel veel plezier. Ik vind het werken met dieren en het informeren en helpen van het baasje erg leuk. Binnen de kliniek zijn mijn werkzaamheden veelzijdig. U kunt mij vinden achter de balie, aan de telefoon, bij agendabeheer of laboratoriumonderzoeken voor huisdieren en landbouwhuisdieren.

All-round dierenartsassistente

In de operatiekamer help ik als operatieassistent en ik ben verantwoordelijk voor de opname- en operatiepatiënten. Ik ben all-round paraveterinair met een expertise in voedingskunde. Bij de senioren- of voedingsconsulten sta ik u bij met mijn kennis en kunde. Verder ben ik verantwoordelijk voor het inplannen en begeleiden van alle stagiairs.

Samen met mijn partner hebben wij thuis twee Jack Russell Terriers. In mijn vrije tijd ga ik graag met de honden wandelen of tekenen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd