Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Mark
Paraveterinair

Mark

Paraveterinair
Paraveterinair
Mark
Paraveterinair

Hallo, mijn naam is Mark Winters. Ik werk sinds 2015 bij AniCura Muggenburg in Schagen. Ik heb de opleiding Paraveterinair in Alkmaar gevolgd.

Ik wilde altijd al met dieren werken. Later kreeg ik meer interesse in zorg. Deze baan is een mooie combinatie van allebei mijn interesses.

Expertises: orthopedie en röntgenfoto’s

Ik ben een van de vaste assistenten van dierenarts-specialist Franc Viehoff, de orthopeed van de kliniek. Franc behandelt voornamelijk dieren die problemen hebben aan de spieren, gewrichten en botten. Ik help Franc tijdens operaties, behandelingen, spreekuren en onderzoeken. Daardoor heb ik veel kennis ontwikkeld onze expertise orthopedie. Ik ondersteun hem bijvoorbeeld bij hernia- en kruisband operaties.

Daarnaast heb ik veel ervaring met het maken van röntgenfoto’s van het gebit. Ook assisteer ik bij behandelingen die te maken hebben met het gebit, zoals tanden trekken bij honden en katten en gebitsreinigingen.

Van contact met eigenaren en dieren tot opruimen

Ik vind de diversiteit van de verschillende dieren en rassen erg leuk. Ook de verhalen van de eigenaren en het contact met hen. Verder steek ik ook graag mijn handen uit de mouwen door de kliniek op te ruimen en schoon te maken. Deze afwisselende bezigheden maken dit werk voor mij erg leuk en afwisselend.

Mijn huisdieren

Thuis heb ik een groep kippen en twee Duitse hangoor konijnen. 

Persoonlijk

Zelf houd ik van bakken, koken, gamen en tuinieren in mijn eigen moestuin.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd