Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Nicole Wijers
Senior paraveterinair

Nicole Wijers

Senior paraveterinair
Nicole Wijers

Expertise

  • Puppybegeleiding

Ik ben Nicole Wijers en ben sinds 1987 paraveterinair, één van de de senioren dus. Op mijn 15e ben ik begonnen in Bloemendaal, nu ook AniCura en 15 jaar geleden de overstap gemaakt naar AniCura Hoofddorp.

Over mijn werk

Het is heel afwisselend werk, je kan de dag nog zo strak plannen, maar het loopt toch altijd anders dan gepland. Maar hoe drukker hoe gekker, dan ben ik het meest in mij element.

Ik doe de puppybegeleiding. We leren de puppy´s dat de praktijk echt niet eng is. Gedrag, gehoorzaamheid en zindelijkheid komen aan bod, maar ook tandjes poetsen wordt geleerd. Dat resulteert in dat de honden vol enthousiasme binnen komen en achter de balie duiken voor een koekje.

Vrije tijd

Ik ben getrouwd met een leuke vent en moeder van inmiddels 3 volwassen kids. We hebben een Engelse Bull Terrier genaamd Betsy en 4 katten, dit zijn de nieuwe aanwinsten van het SDO, Beppie en Bob, en de bejaarden Marley en Lizzy.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd