Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Iris Gerritsen
Dierenarts

Iris Gerritsen

Dierenarts
Iris Gerritsen

Expertise

  • Tandheelkunde & chirurgie

Ik ben Iris Gerritsen en werk al sinds 2001 bij AniCura Hoofddorp op de vestigingen Hoofdvaart en IJweg. Ik ben opgegroeid tussen heel veel verschillende dieren. Van dwerggeitjes tot kippen en van knaagdieren tot honden en katten. De liefde voor dieren zit er al van jongs af aan dus!

Interesse en expertise

Mijn expertise is tandheelkunde bij honden en katten. Dit was een ondergeschoven kindje binnen de diergeneeskunde. Er begint gelukkig steeds meer focus op te komen.

Baasjes hebben vaak niet door dat hun huisdier last heeft van zijn of haar gebit. ‘Ze eten immers toch gewoon?’ Niks is minder waar. Veel dieren knappen enorm op na een gebitsbehandeling. Ze hebben er dus meer last van dan we denken!

Eén keer per jaar volg ik hier nascholing voor om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Het leuke aan mijn werk is de afwisseling. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment sta je een pup te vaccineren, het andere moment sta je een vastgelopen oordopje uit een darm te verwijderen.

Binnenkort nieuwe huisdieren

Er zijn nog geen huisdieren bij mij thuis. Maar dat gaat veranderen, let maar op!

Als ik niet aan het werk ben, hou ik ervan om te gaan hardlopen of te gaan bergwandelen. Of gewoon heerlijk koken is ook elke dag weer leuk.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd