Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Manuela Brakelé

Manuela Brakelé

Dierenarts
Manuela Brakelé
Dierenarts

Nascholing

In het verleden heb ik op locatie een echografie cursussen gevolgd, dit bestond uit 3 a 4 basis cursussen en 1 gevorderde cursus. Daarnaast heb ik online nascholingen ECC en neurologie gevolgd.

In het aankomende jaar ga ik een opleidingstraject chirurgie volgen. Mijn hart ligt absoluut bij de chirurgie, dus dit zou ik graag verder gaan uitbreiden in de toekomst

Opereren en spoedzorg

Dat geen dag hetzelfde is. Ik vind opereren en spoedzorg het leukste. Zeker in de spoedzorg vind ik het leuk om uit te zoeken wat er aan de hand zou kunnen zijn en geeft het enorm veel voldoening als je ziet dat een patiënt vaak snel op je ingestelde behandeling reageert.

Dierenarts

Ik roep al sinds mijn 4e dat ik later dierenarts wilde worden. Andere kindjes uit de klas wilden graag mama of popster worden, maar hier wilde ik niets van weten.

Border Collies

Ik heb zelf helaas (nog) geen huisdieren, maar ik heb tot voor kort thuis gewoond. Mijn moeder heeft een aantal Border Collies, waar ze veel mee sport en ook fokt. De hondjes zijn mijn kindjes en ik ben daar dus nog steeds veel te vinden om onder andere te puppyknuffelen als er een nestje is. De Border Collie 'fever' is overgeërfd, dus als er een hond in huis komt, wordt het een Border Collie!

Muziek

Ik heb een enorme passie voor muziek. Ik ga graag (en vaak) naar concerten en festivals en ik speel klarinet en saxofoon. Mijn muzieksmaak loopt enorm uiteen van rock en metal naar klassiek en ik kan ook blij worden van een goede portie foute hits.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd