Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Susan Goos
Paraveterinair

Susan Goos

Paraveterinair
Susan Goos

Hallo! Mijn naam is Susan Goos en ik werk als paraveterinair bij AniCura DC Hopmans. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding tot paraveterinair gevolgd. Ik volg op verschillende gebieden nascholingen, hierdoor ben ik erg allround inzetbaar! Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik het belangrijk vind dat dieren en clienten met een vraag op de juiste manier geholpen kunnen worden en om hier aan bij te mogen dragen. Een groot hart voor dieren heb ik dan ook zeker. 

Werk

Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam als paraveterinair bij DC Hopmans.
Ik vind het leuk dat elke dag anders is en dat ik in een leuk team samenwerk. Verder vind ik het leuk dat het een brede praktijk is en dat er veel alround taken/diensten zijn die ik allemaal kan doen.

Persoonlijk

Momenteel heb ik een hond (Sascha) en een kat (Bert(je)). De hond gaat vaak overal mee naartoe: vakanties, familie bezoeken etc. Met Sascha wat ondernemen en haar trainen (waaronder behendigheid) is erg leuk. Mijn kat is super aanhankelijk en we kunnen echt alles met hem, vooral veel knuffelen. Als wij thuis zijn is hij ook thuis, anders is hij buiten op pad.

Ik vind het fijn om in vorm te blijven en ga veel met de hond op pad, of zelf te sporten. Maar ook thuis zitten in alle rust met een goed boek vind ik heerlijk. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd