Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Lara van Voorden Koster
Dierenarts

Lara van Voorden Koster

Dierenarts
Lara van Voorden Koster

Hallo, ik ben Lara van Voorden - Koster en ik ben dierenarts bij AniCura DC Hopmans. 

Opleiding

Ik heb eerst twee jaar diergeneeskunde gestudeerd in Antwerpen, vervolgens ben ik gestart met de opleiding diergeneeskunde in Utrecht. Van jongs af aan heb ik al veel affiniteit met dieren. Tevens werk ik graag met mensen, er is veel contact met eigenaren, zodat diergeneeskunde een prachtig beroep voor mij is! 

Steentje bijdragen in tandheelkunde

Mijn expertise is op het gebied van tandheelkunde. Er lopen zoveel honden en katten rond met een pijnlijke mond, terwijl dat helemaal niet hoeft! Er is nog veel ontwetendheid over de verzorging van het gebit bij huisdieren. Door mij te verdiepen in de tandheelkunde probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Ik probeer elk jaar op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de tandheelkunde, daarom volg ik nascholingen hierin.  

Dier en baasje

De dagen in de dierenkliniek zijn erg gevarieerd en het contact met dier én baasje met het erg leuk. Elk dier is anders en vraagt dus ook om een andere benadering. Samen met mijn leuke en behulpzame collega’s proberen we altijd het onderste uit de kan te halen. Het mooiste vind ik om te zien dat de dieren weer opknappen en de eigenaren tevreden zijn. Zij kunnen weer genieten van een pijnvrij huisdier. 

Vrije tijd

Ik ben graag aan het sporten in de buitenlucht, dit doe ik door te gaan wandelen, hardlopen of te paardrijden. Thuis hebben we een shetlander, pony en paard. Daarbij ook nog twee katten en drie konijnen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd