Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Gitty van den Hul
Dierenarts

Gitty van den Hul

Dierenarts
Gitty van den Hul

Mijn naam is Gitty van den Hul, in 2008 ben ik afgestudeerd en daarna ben ik vanuit Utrecht naar het hoge Noorden vertrokken ondanks mijn Brabantse roots.

Dit om het leuke en inspirerende team van D.C. Hopmans te versterken. In de loop der jaren is het team fors uitgebreid en ben ik steeds meer in het vakgebied van de orthopedie terecht gekomen.

Via interne scholing en diverse nascholingen in binnen- en buitenland (o.a. AOVet Principles en Advanced fracture management, Advanced course Orthopedic injuries and problems of the growing animal en de Master course Canine Sports medicine, orthopedics and traumatology en vele andere orthopedie congressen) heb ik me geschoold in de behandeling van uw hond of kat in het geval van kreupelheid of bijvoorbeeld een botbreuk. Naast de interesse voor de orthopedie blijft het ook leuk om de diergeneeskunde in de breedste zin van het woord uit te oefenen! Daarom ben ik ook nog een middag in onze locatie in Hoogkerk te vinden.

In mijn vrije tijd houd ik er erg van om te sporten, hardlopen of bootcamp is daarbij favoriet, naast af en toe een rondje op de racefiets en zwemmen. Daarnaast is er niets fijner dan thuis te komen waar mijn man, zoontje en twee katten op me staan te wachten. Samen met mijn man en zoontje wordt er ook veel tijd aan familie en vrienden gespendeerd die niet altijd naast de deur wonen. En een andere passie is op reis gaan naar ‘gekke’ oorden, de Zuidpool is al eens bezocht, dus wie weet tot ooit op de Noordpool!

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd