Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Suzanne Karssen

Suzanne Karssen

Dierenarts
Suzanne Karssen
Dierenarts

Medische vraagstukken

Mijn naam is Suzanne Karssen. Ik ben in 1980 geboren in Den Helder, Nederland. In 1986 zijn we met de hele familie verhuisd naar Portugal waar ik het lagere en middelbare onderwijs heb gevolgd. In 1996 zijn we verhuisd naar België. In België heb ik mijn middelbare school opleiding afgerond waarna ik aan de studie diergeneeskunde ben begonnen aan de Universiteit Antwerpen. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent.

Ik heb altijd interesse gehad voor medische vraagstukken en kon dit met de studie diergeneeskunde mooi combineren met mijn liefde voor dieren. Sinds 2009 werk ik met erg veel plezier bij Dierenkliniek de Waterpoort.

Het is erg fijn werken bij Dierenkliniek de Waterpoort, door de vele faciliteiten en de gemotiveerde medewerkers is het mogelijk om goede diagnostiek te verrichten en zo tot de beste oplossing te komen voor u en uw dier.

Interesse en expertise

Mijn interesses liggen vooral bij de weke delen chirurgie, laparoscopische ingrepen (kijkoperaties (keyhole surgery en diagnostiek) en de orthopedie. Op deze gebieden volg ik meerdere keren per jaar nascholing. Hobbies Ik ga graag hiken en hou erg veel van lezen

 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd