Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Janine  Osinga - de Bruin

Janine Osinga - de Bruin

Paraveterinair
Janine Osinga - de Bruin
Paraveterinair

Sinds 2016 ben ik als Paraveterinair werkzaam bij AniCura Dierenkliniek de Waterpoort. Daarvoor was ik ook als stagiaire al op de praktijk te vinden. Ik had het zo naar mijn zin dat toen er een optie voor een baan vrij kwam, uiteraard heb ik direct die kans gepakt!

de Waterpoort

Tijdens mijn werkzaamheden hier heb ik ook bij meerdere praktijken/klinieken mogen invallen en werken en ervaring kunnen opdoen. Voor mij was AniCura de Waterpoort wel echt de juiste kliniek. Een leuke en drukke praktijk, met een super leuke sfeer en wat ik zeker belangrijk vind is de goede band met mijn collega’s.

Bestellen

Sinds een aantal jaar doe ik de bestellingen samen met een collega. Wij bestellen voer, medicatie, alle andere producten en kliniekbenodigdheden eromheen. Ik vind het bestellen erg interessant en leuk werk, ook hier leer je veel over de producten zelf.

Van klant tot paraveterinair

Vroeger als klein meisje kwamen wij zelf met onze huisdieren ook altijd al bij (toen nog) Dierenkliniek de Waterpoort. Grappig om te zien hoe de praktijk destijds bijgebouwd en groter is geworden. De balie en wachtkamer kan ik mij dus ook nog heel goed herinneren. 

Vrije tijd

Ik werk momenteel 3 dagen per week, en de dagen buiten het werk ben ik thuis te vinden met onze  kinderen. Mijn man en ik hebben samen 3 kinderen. Twee meiden van 4 jaar en een zoontje van 2 jaar. 

Eigen huisdieren

Natuurlijk hebben wij zelf ook huisdieren, 3 katten. Een hond in huis staat wel op onze toekomstplannen maar met 3 jonge kinderen is het voor nu al wel genoeg drukte gezien een pup veel tijd neemt en veel aandacht nodig heeft. Dit kunnen wij op dit moment een hond niet bieden. Dus dat is iets voor in de toekomst om naar uit te kijken.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd