Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Danielle  Nelis

Danielle Nelis

Dierenarts
Danielle Nelis
Dierenarts

Liefde voor dieren

Danielle had altijd veel liefde voor dieren en interesse in allerlei vraagstukken waardoor ze in 2013 dierenarts is geworden.

De afwisseling van het vak vindt Danielle heerlijk. Er is iedere dag wat anders te beleven. Natuurlijk zijn er ook mindere dingen die bij het vak horen. Maar de dankbaarheid als een diertje weer gezond is na behandeling is het fijnste aan het beroep.

Interesse

Danielle heeft speciale interesse in de geneeskunde van konijnen en knaagdieren. Ze probeert hier zo goed mogelijk in te worden.

Daarnaast ontwikkelt Danielle zich steeds verder in de wekedelenchirurgie.

Nascholing

Danielle volgt zoveel mogelijk nascholing in algemene gebieden om kennis zo breed en up to date mogelijk te houden. De nascholing volgt ze zowel op locatie als soms via e-learning waarbij je achter de computer via een live verbinding uitleg krijgt.

Door dit e-learning concept kan je nog vaker nascholen zonder de soms lange reistijden die je vanuit Friesland hebt. Specifiekere bijscholing op het gebied van konijnen en knaagdieren is schaarser maar probeert ze zoveel mogelijk te doen.

Thuis

Thuis heeft Danielle één kat, Cartouche, roepnaam Toetje. Het is een poesje van de straat dat is aan komen lopen. Ze is heel sociaal naar mensen maar andere diertjes ziet ze als concurrentie want het liefst wil ze alle aandacht voor zich alleen.

Daarnaast heeft Danielle twee konijnen, Sjors en Sunny, die dol zijn op elkaar. Ze zijn sinds dit jaar een stelletje nadat de vorige partner van Sjors eind vorig jaar is komen te overlijden.

In haar vrije tijd doet Danielle aan paardrijden, recreatief fietsen in de zomer en vindt ze een dagje uit met vriendinnen altijd erg gezellig.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd