Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ingrid Mars
Paraveterinair

Ingrid Mars

Paraveterinair
Paraveterinair
Ingrid Mars
Paraveterinair

Liefde voor dieren

Door mijn liefde voor dieren heb ik gekozen voor een beroep als paraveterinair. Ik werk met veel plezier bij AniCura Dierenkliniek De Woldberg. Er is veel afwisseling, ‘s ochtends weet ik nooit wat de dag zal gaan brengen. Binnen de kliniek ga ik over de inkoop en voorraadbeheer van voeding en medicijnen.

Landbouwhuisdieren en afvalbegeleiding

Mijn passie ligt bij landbouwhuisdieren. Hier houd ik mij ook het meest mee bezig. Hiervoor en voor andere gebieden heb ik ook nascholing gevolgd. Op deze manier houd ik mijn kennis up-to-date en leer ik bij.

Dierentuin op de boerderij

Ik woon op een boerderij met een dierentuin aan beesten. Wij hebben een donkerbruine labrador, Elsa. Op het moment hebben we drie paarden. Zuca Zelo is een merrie van 17 jaar waar ik mee in de sport heb gereden en nu mee fok. Ze maakt mooie en goede veulens. Met Lyonette Lazu, een vijfjarige merrie, ga ik aankomend jaar de sport in en ik hoop daar later een veulentje bij te fokken. Ook hebben we Orelia Ozu, een tweejarige merrie. Zij staat nog in de opfok en komt volgend jaar naar huis. 

Verder hebben we twee varkens, Snuf en Snuitje. Het zijn Bonte Bentheimers en zijn ontzettend sociaal en gezellig. In de tuin hebben we nog vijf kippen en een haan rondscharrelen. Ik vind het heerlijk om met zoveel dieren te wonen. Onze kinderen groeien buiten op en zijn vaak bij de dieren. In mijn vrije tijd ben ik graag in de tuin bezig.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd