Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Hondengedragsdeskundige

Pieke

Hondengedragskundige

Elke 2 weken informatiespreekuur

Pieke heeft haar opleiding tot hondengedragsdeskundige (Doglistener) gevolgd bij de internationaal bekende gedragsdeskundige Jan Fennell in Engeland. Pieke (officieel Frederieke) maakt bij haar behandelmethode onder andere gebruik van AmichienBonding® - de methode van Jan Fennell - en haar eigen vele ervaringen uit de praktijk. Elke twee weken houdt hondengedragsdeskundige Pieke Everaert haar spreekuur bij AniCura Breda, locatie Dierenziekenhuis Breda.

Pieke kent de taal van uw hond

De werkwijze van Pieke onderscheidt zich van andere doordat deze uitgaat van de (taal van) de hond en niet de (taal van) de mens. Op een zeer natuurlijke, simpele, liefde- en respectvolle manier helpt zij u (en uw gezin) om op een natuurlijke manier leider te worden van uw hond. Alles toegespitst op uw specifieke situatie en wensen en bij u thuis.

Thuis is namelijk de plek waar de hond zich het veiligst voelt en dus het beste leert. Tevens geeft haar dat de mogelijkheid u praktische adviezen te geven voor uw leefsituatie en omgang met de hond in huis. Uw omgang met uw hond in huis vormt namelijk de basis voor het gedrag van uw hond. Zonder een goede basis thuis kunt u buiten trainen wat u wil maar zult u veel moeilijker tot het gewenste resultaat komen.

De eerste stap; gratis informatiespreekuur bij AniCura Breda

AniCura Breda heeft er met Pieke voor gekozen om elke twee weken een gratis informatiespreekuur te houden. Zo kunt u eerst vrijblijvend kennismaken met Pieke en haar behandelmethode, waarna u kunt beslissen of u haar wil inschakelen voor een consult bij u aan huis. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd